Kategorier

Lindt chokolade-is

Is, chokolade, desserter 1 person

½ l sødmælk
½ l piskefløde
10 æggeblommer
200 g sukker
2-3 vaniliestænger
300 g lindt surfin

Mælk og fløde hældes sammen i en gryde og koges op. Sukker, æggeblommer og vanilie blandes i en anden gryde og den kogende mælk piskes langsomt i æggemassen. Stil gryden over varmen igen og rør rundt indtil den er tyknet. Tages af varmen og sigtes. Dernæst røres hakket chokolade i den varme creme. Cremen stilles i fryseren gerne i ismaskine ellers under jævnlig omrøring. Isen serveres i kugler på en tallerken pyntet med hakkede chokoladestykker.

Kilde: Bog fra Lindt of Switzerland ( delikate opskrifter med chokolade ).

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>