Kategorier

Chokoladekage med glasur

150 g smør, smeltet
3 æg
250 g sukker piskes sammen med æggene
175 g mel
2 tsk bagepulver
3 spsk kakao
1 dl mælk

Enten Kokosglasur:
50 g smør
3 æggehvider
200 g melis
4 dl kokosmel

Eller Toscaglasur:
125 g smør
115 g melis
2½ spsk mel
2½ spsk mælk
100 g hakkede mandler

Alle ingredienserne til dejen røres sammen. Bages i en bradepande i ca. 10 min. ved 200 grader.

Glasuren varmes igennem. Smøres på kagen og bages ved 200 grader i ca. 10 min.

Kilde: Henrik Frandsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>