Kategorier

Chili verde con carne fra mexico

Kødretter 4 personer

1 kg magert oksekød
7 grønne chilier
1 spansk løg
4 fed hvidløg
2 spsk smeltefedt
½ l oksebouillon
1 spsk hvedemel
2 laurbærblade
½ tsk pulveriseret kommen
½ tsk oregano
Salt – friskkværnet peber
Kogte røde bønner
Ris

Kødet trimmes for fedt og skæres i tærn. Hvidløget svitses let, så kommes løget i og endelig brunes i kog og simrer en times tid. Så blandes krydderierne med melet og tilsættes. Koger indtil kødet begynder at trævle. Serveres med varme røde bønner og ris. Øl eller kraftig rødvin passer til.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>