Kategorier

Chili con carne

6 – 8 personer

500 g hakket oksekød
3 – 4 peberfrugter
1 – 2 tsk chilipeber
2 ds flåede tomater
3 – 4 løg
50 g smør
salt
3 – 4 ds baked beans

Hak løgene groft. Skær peberfrugterne i strimler. Svits løgene i smørret til de er klare. Tilsæt peberfrugterne og lad dem snurre med nogle minutter. Kom det hakkede kød i og lad det snurre med, til det falder helt fra hinanden. Rør hyppigt i det. Smag til med chilipeber og salt. Lad det hele småsnurre 15 – 20 minutter. Tilsæt de grofthakkede tomater og bønner. Varm retten igennem, smag den til og server gerne direkte fra gryden.

NB: Retten er fryseegnet.

Kilde: Jan Dahl

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>