Kategorier

Champignonsoufflé

6 æggehvider
500 g champignoner
6 æggeblommer
1½ dl hvedemel
1 lille bæger creme fraiche
saft fra 1 citron
1 tsk merian

Pisk æggehviderne stive i en skål for sig.
Rens og skiv champignonerne. Tag 400 g champignoner og svits dem i smør.
Rør creme fraiche, mel, æggeblommer og merian sammen til en glat dej og rør de stive æggehvider forsigtigt i ca. en tredjedel af gangen. Vend de svitsede champignoner i dejen og kom det hele i et smurt gratinfad. Hæld citronsaften over de resterende champignoner og fordel dem ovenpå souffléen. Bag den i ovn ved 200º i ca. 30 min.
Server straks.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>