Kategorier

Champignon à la greque

250 g små brune champignon
3-4 spsk olivenolie
2 dl tør hvidvin
1 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
1 laurbærblad
1 kvist frisk timian
1 tsk salt

Kom olie, hvidvin, citronsaft og krydderier i en gryde og lad det koge ved svag varme under låg i ca. 5 min. Tag gryden fra varmen.
Befri champignonerne for rodskiven og skyl dem under rindende koldt vand. Kom dem i kogelagen og kog dem i ca. 5 min.
Lad dem køle af i lagen – gerne et par timer – og tag dem først op, når de skal serveres.
Drys evt. med hk. persille ved serveringen.
Servér til skaldyr, kylling eller stegt fisk.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>