Kategorier

Blå pandekager

Frokostret – Personer: 4

Danablu-Creme:
100 g Flødeost naturel
100 g Danablu
25 g Hakkede valnøddekerner
Evt. lidt fløde

Pandekagedej:
1 ½ dl Sødmælk
1 dl Pilsner-øl
1 Æg
2 dl Hvedemel
4 tb Olie
1 pn Salt
Lidt smør

Tilbehør:
Blåbær, friske eller frost
25 g Valnøddekerner

Tip: Blåbærrene kan erstattes af blåbærsyltetøj, som er rørt op med lidt porsesnaps.

Danablucreme: Mos flødeost og Danablu sammen og tilsæt valnødderne. Er cremen meget fast, kan man røre lidt fløde i.

Pandekager: Pisk dejen sammen og kom lidt smør på panden til stegning af den første pandekage. Bag 8-10 tynde pandekager. Servér dem varme rullet om Danablucremen, og pynt med valnødder og blåbær.

Kilde: Stine Hansen, 06 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.