Kategorier

Bente’s kålgryde

1 lille hvidkålshoved
¼ kg rensede rosenkål
2-3 mellemstore løg
½ kg flåede tomater
2-3 stilke timian
salt og peber
3 dl vand eller grønsagsbouillon
1 bdt. persille

Skær kålhovedet i 1 cm. tykke skiver og kom dem i en gryde med rosenkålene, de delte løg og flåede tomater. Tilsæt timianstilke og krydr med salt og peber. Hæld væden ved. Kog ved jævn varme under låg i en halv time. Bland rigeligt hakket persille i og smag til.
Groft brød og sennep er godt tilbehør.
Fryse-egnet.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>