Kategorier

Bearnaisesauce i blender

100 g dulle
1 dl koldt vand
4 æggeblommer
ca. 1 spsk bearnaiseessens
3-4 kviste persille

Smelt dullen netop flydende og kom det i blenderen sammen med vand og æggeblommer. Pisk i 30 sekunder og smag til med bearnaiseessens. Pluk bladene af persillen, skyl, hak og tør dem. Pisk umiddelbart før servering saucen igennem igen og kom den i en tykbundet gryde. Varm langsomt op under konstant piskning, til saucen tykner. Pas på, at varmen fra gryden ikke får den i kog eller gør den for tyk. Drys med persille og servér.
Tip: Efter denne metode kan enhver servere bearnaisesauce uden at få nerver på. Hele mængden opvarmes på én gang, og det mindsker risikoen for, at saucen skiller, fordi den bliver for varm.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>