Kategorier

Bananis

¼ L mælk
2 modne bananer
6 æggeblommer
2 spsk (med top) honning
1 knsp syltet appelsinskal
1 drys st. muskatnød
50 g revne valnødder
¼ L piskefløde
lidt likør

Bananerne moses godt med en gaffel og smages til med muskatnød.
Æggeblommer og honning piskes, til blandingen skummer, og røres sammen med mælken. Bland de mosede bananer i og opvarm blandingen over svag varme, til den begynder at blive tyk. Pas på, for den brænder let på!. Lad blandingen køle af.
Pisk fløden stiv og vend den i. Til sidst vendes de revne valnødder i, og der smages til med syltet appelsinskal.
Isen fryses i ca. 3 timer, og i det tidsrum skal den røres godt igennem 4 gange.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>