Kategorier

Baconruller med rødvinssauce

1 hk. rød peberfrugt
1 finthk. løg
dulle
½ kg magert hk. oksekød
2 æggeblommer
salt og peber
paprika
8 skiver bacon
1 finthk. chalotteløg
3 dl rødvin
6 dl oksebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk majsstivelse
rosmarin
3-4 gulerødder
3-4 porrer
½ blegselleri

Damp peberfrugten og løg i dullen. Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika. Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side. Holdes varme.
Kog chalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage. Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand.
Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand.
Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkner og hæld rødvinssauce rundt om.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.