5 æg
180 ml sukker
2½ dl mel
½ tsk bagepulver
3 spsk smeltet smør
2 tsk reven appelsinskal
1 tsk appelsinsaft
evt. 2 dråber orange frugtfarve
Forvarm ovnen til 175º
Smør og drys mel i en 23 cm springform og sæt den til side.
Pisk æg og sukker sammen over vandbad i 5 min eller til den begynder at blive tyk. Tages af varmen og piskes til den er kølet lidt af.
Sigt mel og bagepulver i en anden skål, og rør det i æggemassen. Pisk forsigtigt den smeltede dulle, appelsinskal og -saft i. Hæld dejen i springformen.
Bag i 25-35 min. Tag ud.
Kagen løsnes fra formen med en kniv. Lad kagen køle 5 min, luk formen op og vend kagen ud på en bageplade og lad den stå til den er helt kold før den skæres i bunde.
Lægges sammen med kagecreme og andet fyld efter eget valg.