Kategorier

Lagkagebunde

Spingform: 22 cm. i diameter

4 æg
125 g. (1½ dl.) sukker
60 g. (1 dl.) mel
70 g. (1 dl.) kartoffelmel
1 tsk. bagepulver
margarine

Pisk æg og sukker til en luftig æggesnaps. Bland mel, kartoffelmel og bagepulver og sigt det ned i æggesnapsen. Vend melet i dejen med en dejskraber. Tænd ovnen og indstil den på 200°. Pensl formens bund med smeltet margarine. Hæld dejen i formen. Bag kagen på ovnristen midt i ovnen i ca. 35-40 min. Dæk folie over, hvis overfladen bliver for mørk. Afkøl kagen lidt i formen. Skær kanten fri. Fjern ringen. Vend kagen ud på en bagerist og afkøl den. Flæk kagen med en skarp, tyndbladet kniv eller sytråd i 2-3 bunde.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.