Kategorier

Appelsinlagkage

6 personer

3 lagkagebunde
6 blade husblas
1 dl appelsinsaft
2 spsk citronsaft
2 pasteuriserede æg
1 tsk revet skal fra usprøjtet appelsin
4 spsk sukker
3 dl piskefløde

Pynt:
2 dl piskefløde
chokoladekringler

Læg husblasen i blød i koldt vand. Pisk æggeblommerne med sukkeret til det er lyst. Pisk hviderne og fløden stiv, hver for sig. Læg en lagkagebund i en springform. Rør appelsin og citronsaft og den revne skal i æggeblommerne. Smelt husblasen og rør den i æggeblommerne.

Tilsidst vendes flødeskum og æggehviderne i og halvdelen af fromagen hældes over lagkagebunden. Læg en bund over og hæld resten af fromagen på. Læg den sidste bund over og stil lagkagen koldt i ca. 3 timer.

Pynt med flødeskum og chokoladekringler.

Kilde: Laila Bank-Mikkelsen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.