Kategorier

APOTEKETS GLØGG

Der anvendes :
½ flaske Brændevin
1½ flaske Rødvin
100 g Rosiner
100 g Mandler
8 Kardemommefrø
10 hele Nelliker
2 stk. Kanelbark
1 Pomeransskal
Lidt Ingefær (hel)
½ pund Sukker
1 dl. Rom

Fremgangsmåde :
Kom rosinerne i en skål og hæld rommen over – lad det trække en dags tid.
Hæld alle ingredienser i en gryde og varm op (må ikke koge).

Tip : Læg eventuelt kardemomme, nelliker, kanel, ingefær og pomeransskal i en lille gaze pose – så er det nemt at fjerne når gløggen skal serveres.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>