Kategorier

KANELTRØFFEL

Der anvendes :
3 ½ dl. piskefløde
1 stykke kanel, ca. 4 cm.
300 gram mørk chokolade, fx. Pur Caribie 66%

Fremgangsmåde :
1 : Kog fløden op med kanel i en lille gryde. Tag den fra varmen og lad det hele trække under låg i ca. 30 minutter.

2 : Hak chokoladen meget fint og kom den i en skål. Varm igen fløden op og hæld den langsomt igennem en sigte over chokoladen. Rør imens med en træske til massen er homogen.

3 : Hæld massen i en form. Dæk den til med husholdningsfilm og stil den køligt til den er fast. Rul massen til kugler eller skær den i firkanter og vend dem i kakao eller overtræk med smeltet chokolade.

Tips : Man kan justere konsistensen efter behag ved at tilsætte mere eller mindre fløde.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>