Kategorier

Andesteg

1 dansk landand ca. 3 kg
salt, peber
5 madæbler
ca. 10 svedsker uden sten

Rens anden, gnid den ind-og udvendig med salt og peber. Fyld anden med æblebåde og svedsker. Læg anden på bradepandens rist med brystet nedad og steg ca. 1 time ved 180°. Tag anden ud, vend den og hæld andebouillon over. Steg videre ved 200° i 1/2 – 1 time til den er mør. Tag anden ud, dæk den med folie og et klæde. Lad den trække 20 min. før den parteres. Tilbered en let, jævnet sovs med andebouillon.

Copyright: Birgit Østergaard

Kilde: Nordisk Madkultur, Af Kostpædagog Birgit Østergaard

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>