Kategorier

Andesteg

4 pers.

1 frisk eller drybfrossen and på ca. 3 kg
salt
peber
kødnåle, køkkenrulle
5 dl vand

Fyld:
3-4 madæbler
12-16 svesker uden sten
vand
sukker
citronsaft

Læg den dybfrosne and til optøning i køleskabet ca. 2-3 døgn før den skal anvendes. Man beregner ca. 1 døgn pr. kilo kød for and, gås og kalkun til optøning. læg kødet i et fad under optøningen, så bliver væden, der løber fra, holdt samlet. Den korrekte optøning får betydning for stegens velsmag og mørhed.

Kilde: Netto`s Festbogen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>