Kategorier

Ananas med frugtsalat

(8 personer på buffetbord)

1 stor ananas
1 ds ferskner
1 pære
100 g mørk hk. chokolade
1 dl creme fraiche 38%
korn af 1 stang vanilie
1 spsk flormelis
3 spsk friskpresset appelsinsaft
3 dl piskefløde

Ananassen flækkes og udhules. Kødet skæres i terninger. Stokken kasseres.
Skær fersknerne og pæren i terninger.
Rør creme fraiche med chokolade, vanilie, flormelis og appelsinsaft.
Pisk fløden til skum og vend det i creme fraicheblandingen. Vend frugterne i.
Fyld salaten i ananaskrællerne.
Pynt med revet chokolade.
Bland først frugt og skum lige inden servering, da der ellers vil blive dannet bitterstoffer.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>