Kategorier

Ananas-kvark-tærte ( mager)

75 g smør
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 spsk koldt vand
1 æggeblomme
1 dåse ananas i stykker (350 g)
2 spsk honning
200 g kvark (5%)
25 g hakkede hasselnødder

Hak smør og mel sammen og findel det til en grynet masse. Bland bagepulver i. Pisk vand og æggeblommer sammen, hæld det i og ælt dejen sammen. Læg den koldt i ca ½ time. Dejen rulles ud og lægges i en tærteform. Prik med en gaffel. Bages på næstøverste rille i forvarmet ovn ved 200 grader i ca 20 min. Afkøles på rist. Hæld saften fra ananasen genem en sigte. Varm 1 dl saft sammen med honning og rør, til honningen er smeltet. Lad saften afkøle lidt. Pisk saften sammen med kvarken og bland halvdelen af ananasstykkerne i. Fordel cremen på tærten og læg resten af frugten på. Drys med hakkede hasselnødder.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>