Kategorier

Vintersuppe med røget medister

Arbejdstid: 20 minutter

Kogetid: 40 minutter

Fryseegnet

½ lille hvidkålshoved
2 store løg
3 gulerødder
1-2 porrer
3-4 spsk smør eller olie
1½ liter hønse-eller kalvebouillon
1 ring røget medisterpølse

Tilbehør:
hakket persille
groft land- eller rugbrød

Snit kålen meget fint og svits den i fedtstoffet i en gryde sammen med skivede løg, gulerødder og skivede porrer. Hæld væden ved og lad det koge ved svag varme under låg i en god halv time. Kom skivet medisterpølse i og kog endnu 8-10 minutter. Smag suppen til og kom hakket persille på.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>