Kategorier

Vinaigrette

Dressing – Personer: 12

1 Æggeblomme
2 dl Vinaigre
½ Løg alm. (finthakket)
1 tb Fransk usødet sennep (2)
1 ts Salt
½ ts Sort peber
4 dl Olie (eller 5dl)

Rør æggeblomme, vinaigre, løg og krydderier sammen. Rør derefter olien i med en tynd stråle, det giver sammen med æggeblommen en dressing med en lind, men ret fast konsistens. Det bliver en ganske stor portion (servings er sat til 12, der skal jo stå noget); men den er god at have stående i køleskabet og kan holde sig længe. Man kan efter smag og behag tilsætte forskellige krydderurter.

Kilde: Leif Jørgensen, 02 Sep 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>