Kategorier

Valnøddekager

1 æggehvide
100 g valnøddekerner
150 g farin eller rørsukker
1 spsk hvedemel

Pisk æggehviden stiv. Hak valnøddekernerne. Bland alle ingredienser i æggehviden. Dejen er ret blød. Sæt dejen på smurt bagepapir med 2 teskeer. Kagerne flyder lidt ud, så der skal være god afstand imellem.

Bagetid: Ca. 10 minutter midt i ovnen ved 175 grader.

Energi i hele portionen: 4.910 kJ fordelt på 40% fra fedt, 5% fra protein, 55% fra kulhydrat.

Kilde: Hjerteforeningen: Julens små kager 1994. Indsendt af Lotte Ebdrup

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>