Kategorier

Tostadas med tunfisk

Main dish, Mexikansk, Vegetables – Personer: 2

4 Små tortillaer eller tostadas
evt. majsolie til stegning
1 dåse Tunfisk i vand
200 g Majskerner
4 tsk Thousand Island-dressing
1 Forårsløg
1 frisk chili
Grøn salat
Salsa picante eller Taco-sauce
Tomatsnitter
Reven ost

Lad tunfisken dryppe af og pluk den i små stykker. Skær løg og renset chili i smalle strimler. Bland alle tre dele med majskernerne – gem lidt af forårsløgene til pynt – og rør blandingen med dressingen. Hvis du bruger tortillaer, skal de lige før serveringen steges sprøde og gyldne i olie. Færdigkøbte tostadas sakl bare varmes et øjeblik. Læg 2 tostadas på hver tallerken, fordel hurtig tunfiskeblandingen på dem og læg fintstrimlet salat og tomatsnitter øverst. Drys med reven ost og resten af forårsløgene og server dine tostadas omgående med salat salsa picante eller Tacosauce til.

Kilde: Christian Phillip, 27 Jan 94

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.