Kategorier

Tortilla

(2 personer)

400 g faste kartofler i små tern
1 lille løg i tern
1 fed hk. hvidløg
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
peber
3 æg
3 spsk vand
2 tomater

Varm olien på en tykbundet pande og kom kartofler, løg og hvidløg på. Steg kartoflerne møre i olien og drys med ½ tsk salt og peber.
Pisk æg, vand og ½ tsk salt let sammen og hæld det over kartoflerne. Lad omeletten stivne ved jævn varme og stik lidt i massen, så det flydende kommer ned i bunden. Skær tomaterne i skiver og læg dem på omeletten kort tid inden den er færdig.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>