Kategorier

Citronkartofler

800 g små kartofler
2 citroner
1 spsk eddike
2 spsk bouillon
1 spsk cognac (eller endnu 1 spsk bouillon)
1 bdt. hk. persille
salt og peber
8 fed hk. hvidløg
6 spsk olivenolie

Skrub kartoflerne og kog dem med skræl i letsaltet vand i ca. 25 min. Hæld vandet fra kartoflerne og køl dem lidt af, inden de pilles. Skær dem i 2 cm. tykke skiver, mens de endnu er varme.
Pres saften af citronerne og rør den sammen med eddike, bouillon og cognac. Bland persillen i. Smag marinaden til med salt og peber. Rør hvidløg og olivenolie i marinaden. Pisk den godt igennem. Hæld marinaden over de lune kartofler og servér retten.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>