Kategorier

Tomater med nudelfyld

Tomater – Personer: 4

4 tomater
2 kopper nudler
2 spsk løg (hakket)
1 bundt persille (hakket)
2 spsk ost (reven)
2 æg
smør
salt
peber

Kog nudlerne i en gryde. Halver tomaterne, læg dem i et ildfast fad, der er penslet med olie. Pisk æggene, rør ost,nudler og løg i. Hæld massen over tomaterne. Læg et par smørklatter over, og sæt fadet i en 225 gr. varm ovn i cirka 20 min.

Tilbehør: Frankfurterpølser, sprødstegt bacon, stægt flæsk, hakkebøf eller kalvelever.

Kilde: Gert Arvesen, 18 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>