Kategorier

Blomkål med krydderrasp og tomater

Tid: Ca. 25 minutter

1 stort blomkål

Krydderrasp:
2 dl rasp
2 spsk sesamfrø
2-3 spsk smør eller olivenolie
salt
peber
1 dl hakket krydderurter, f.eks. persille, purløg og løvstikke
4 store tomater

Tilbehør:
evt. groft brød og salat

Kog blomkål i letsaltet vand, ca. 10 minutter afhængig af størrelsen. Den må godt være lidt “sprødtkogt”. Skold og flå tomaterne og skær dem i små terninger. Læg dem i en rundkreds på et fad og sæt det godt afdryppede blomkål i midten. Smelt smørret på en pande og rist rasp og sesamfrø, til det er gyldent. Rør de hakkede krydderurter i og drys med lidt salt og peber. Hæld raspen over blomkål og tomater og server straks. Giv grøn salat og groft hvedebrød til.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.