Kategorier

Termostatkage

25 personer

450 g sukker
500 g hvedemel
4 tsk bagepulver
4 tsk vanillie
3 spsk kakao
300g margarine
4 æg
3¾ dl mælk

Glasur:
200 g smeltet margarine
1 dl kaffe
2½ spsk kakao
3 tsk vanilie
200 g kokosmel
275 g flormelis

Sukker, mel, bagepulver, vanilie og kakao blandes i en skål. I en gryde smeltes margarinen, og heri blandes æg og mælk. Når alt er klar, blandes indholdet fra gryden over i skålen og hældes ud på bradepanden, der sættes i den 190 graders varme ovn i 20 – 25 minutter.

Kilde: Termostatafdelingen på Danfoss Als

Henrik Frandsen

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>