Kategorier

Svampepostej

200 g svampe, østershatte eller champignoner
35 g dulle
3 æg
2 æggeblommer
3 dl kogt afsvalet kaffefløde
salt
strimlet salat
tomatbåde

Smør 4 stk 1½ dl forme godt med dulle.
Svampene hakkes groft, damper i dullen, til fugten forsvinder, og svampene fordeles lidt fast i bunden af formene.
Pisk æg, æggeblommer samt den afsvalede kaffefløde sammen med lidt salt. Fordeles over svampene.
Bager i vandbad midt i ovnen i ca. 30 min. ved 200º til æggemassen er letstivnet og gyldenbrun.
Vendes ud på stimlet salat, pynt med tomatbåde.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>