Kategorier

Stegte muslinger med bacon

Tid: Ca. 1 time.

(5-6 personer)

1 dåse muslinger, ca. 250 g
1 pk. bacon i tynde skiver
3/4 kg store champignoner
50 g smør
100 g mayonnaise
2 dl ymer
1 bundt dild
1 bundt persille
1 bundt purløg
1 citron
salt
peber

Hæld væden fra muslingerne og lad dem dryppe af i en sigte.

Rul en halv skive bacon omkring hver musling og sæt en tandstikke i,
så den holder faconen.

Rens champignonerne og læg dem på husholdningspapir.

Rør mayinnaise sammen med ymer, bland de fintklippede urter i (tag evt. lidt fra til pynt)
og smag til med salt og peber samt lidt citronsaft.

Smelt smørret på panden, lad der gyldne, kom muslingerne i,
og lad dem stege gyldne ved ikke for stærk varme.

Rist derefter champignonerne på panden, drys med lidt salt og læg dem på fadet.

Skær citronen i både og pynt hermed. Serveres med dressing og sprøde flûtes.

IKKE FRYSEEGNET

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.