Kategorier

Sprød caviartærte

8-10 personer

Mørdej:
150 g margarine
2½ dl hvedemel
3-4 spsk vand

Fyld:
1½ dl mayonnaise
1½ dl creme fraiche
170 g krabbekød naturel fra dåse
150 g fintklippet dild
lidt chilisauce
en anelse cayennepeber

Garnering:
vælg 2 forskellige farver i caviar
1 finthakket løg
purløg

Tilbered mørdej af margarine, hvedemel og vand. Lad dejen hvile lidt i køleskabet. Eller anvend færdige mørdejsplader. Rul dejen ud til 2 firkantede plader og bag dem gyldne i 15-18 minutter ved 200 grader. Lad dem køle af, og skær dem i portions størrelser. Balnd ingredienserne i fyldet og fordel det på den ene plade. Læg den anden over. Pynt med caviar, purløg samt finthakket løg.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.