Kategorier

Sort svin

1 flaske vodka
1 pose tyrkisk peber (400 g)

Blend halvdelen af vodkaen med den tyrkiske peber. Hæld på flaske ,den anden halvdel af vodkaen bruges til at få den sorte masse med fra blenderen, Ryst grundigt. Lad det stå under et døgn hvor det rystes jævnligt (eller indtil der ikke længere dannes bundfald).

Kan nu serveres.

Kilde: Thomas Broch

Minder om denne opskrift:

2 comments to Sort svin

  • hellfire

    den bliver bedre hvis man blander en halv pose poletter i også og lader den stå i 14 dages tid under daglig omrysten

  • et godt tip

    I en snæver vænding kan glimrende resultater opnås ved at blende skidtet i en foodproccesser, indtil bolsjerne er fuldstændig smadret og opløst.
    NB: husk at blenderen skal kunne tage sig af bolsjer. et låg er påkrævet, da det ellers sprøjter vodka ud over det hele.

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>