Kategorier

SNE GLASUR

Der anvendes (til 350 gram)

1 æggehvide
2 spsk. vand
1 spsk. lys sirup
½ tsk. citronsaft eller eddike
175 g sigtet flormelis

Fremgangsmåde :
1 : Kom det hele, undtagen flormelis, i en ovnfast skål. Pisk til alt er godt blandet. Rør flormelisen i og sæt skålen i en gryde med let simrende vand. Pisk, til blandingen bliver tyk og hvid.

2 : Tag skålen op af gryden og bliv ved med at piske, til massen er afkølet og tyk og danner bløde toppe. Brug glasuren med det samme. Kan bruges både som fyld og glasur.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>