Kategorier

Små nougattærter

Antal: 4 stk.

200 g mel
150 g smør
50 g flormelis
3 spsk fløde

Fyld:
250 g blød nougat
½ dl cognac el. portvin
2½ dl piskefløde
50 g mandler

Findel fedtstoffet i melet og bland flormelis i. tilsæt fløden og saml dejen. Stil dejen køligt ½ times tid inden den udrulles og fordeles i 4 smurte portionsforme. Prik tærtedejen med en gaffel og bag ved 225° i 10 – 15 min. eller til tærterne er gyldne. Lad dem blive helt kolde. Smelt nougat over vandbad. Lad den svale og rør så spiritussen i. Vend den piskede fløde i massen og fordel i formene. Skold, smut og flæk mandlerne. Rist dem på en tør hed pande. Lad dem svale lidt inden de fordeles på tærterne i et pænt mønster.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>