Kategorier

Chokoladebiskuiter

Antal: 25 stk.
Dej:
4 dl mandler
4 dl flormelis
2 æggehvider
125 g mørk chokolade
Smørcreme:
100 g smør
ca 1 dl flormelis
1 æggeblomme
2 spsk kakao
½ tsk pulverkaffe
Skold, smut og mal mandlerne og bland dem med flormelis. Pisk æggehviderne til hårdt skum og vend dem i mandelbalndingen. Sæt dejen klatvis på en plade med bagepapir med hjælp af et par skeer. Bages ved 200 grader på midterste rille i ca 10 min, til de er blevet lysebrune. Løsn dem forsigtigt fra pladen, inden de er kolde. Lad dem køle helt på en rist. Rør alle ingredienserne til smørcremen sammen. Læg cremen i små toppe på mandelkagerne. Smelt chokoladen i vandbad over svag varme. Dyp kagerne i chokoladen eller hæld den forsigtigt over. Lad kagerne blive kolde inden de serveres.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.