Kategorier

Sconestrekanter

10-12 stk.

3 dl grahamsmel
½ tsk salt
6 dl hvedemel
250 g hytteret (hytteost)
3 tsk bagepulver
4 dl kærnemælk

Bland de tørre ingredienser i en skål eller foodprocessoren. Tilsæt hytteret og kærnemælk og rør det sammen til en nogenlunde fast dej. Tag dejen op på et melet bord og ælt den med hvedemelet. Form dejen i trekantede stykker. Læg dem på en plade med bagepapir. Bag sconesene midt i en 200 grader varm ovn, ca 25 min. I en varmluftsovn ved 175 grader, ca 30 min. Lad dem køle på en rist under et klæde. Sconesene kan fryses. Tø dem op og lun dem et par min ved 175 grader. Tips: I mikroovnen. Følg opskriften til pkt. 3, læg brødene på dobbelt køkkenrulle lagt på et sammenfoldet viskestykke. Bag på fuld effekt i 2 min. Drej ½ omgang, bag yderligere 2 min.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>