Kategorier

Romvafler

4 personer

125 g blødt smør eller margarine
3 spsk sukker
1 spsk vanillesukker
3 æg
200 g hvedemel
50 g Maizena
2 tsk bagepulver
3 spsk Jamaicarom
¼ liter mælk, ca.
fedtstof til bagning
sukker til drys

Romflødeskum:
¼ liter piskefløde
3 spsk flormelis
3 spsk jamaicarom
1 æggeblomme

Dej til vafler: Rør smørret sammen med sukker, vanillesukker og æg, indtil sukkeret ikke knaser mere. Mel, Maizena og bagepulver sigtes i. Mælk og rom hældes i. Dejen skal være ret tyndtflydende.

Flødeskum: Fløden piskes og blandes med flormelis, æggeblomme og rom.

Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde, sukker strøs over, og vaflerne serveres med romflødeskum.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.