Kategorier

Romvafler

4 personer

125 g blødt smør eller margarine
3 spsk sukker
1 spsk vanillesukker
3 æg
200 g hvedemel
50 g Maizena
2 tsk bagepulver
3 spsk Jamaicarom
¼ liter mælk, ca.
fedtstof til bagning
sukker til drys

Romflødeskum:
¼ liter piskefløde
3 spsk flormelis
3 spsk jamaicarom
1 æggeblomme

Dej til vafler: Rør smørret sammen med sukker, vanillesukker og æg, indtil sukkeret ikke knaser mere. Mel, Maizena og bagepulver sigtes i. Mælk og rom hældes i. Dejen skal være ret tyndtflydende.

Flødeskum: Fløden piskes og blandes med flormelis, æggeblomme og rom.

Vaflerne bages, til de er gyldne og sprøde, sukker strøs over, og vaflerne serveres med romflødeskum.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>