Kategorier

Risotto

4 personer

4-6 dl vand
1 bouillonterning
2-3 dl ris til løse ris (ca. 200g)
2 løg
2 spsk smør eller margarine
1 rød og 1 grøn peberfrugt
1 syltet agurk
200 g kød- eller pølserester
salt
peber
merian
timian
nellike
hakket persille

Kog vandet og opløs bouillonterningen heri. Kom risene i og lad dem småsnurre under låg ca. 18 min. til alt vandet er kogt ind.
Hak løgene og svits dem i fedtstoffet. Tilsæt de fintsnittede peberfrugter (husk at fjerne kernerne), den finthakkede agurk og terningerne af kødet eller pølsen.
Krydr de svitsede løg og kødet godt. Prøv endelig at blande med forskellige krydderier.
Bland risene i og drys risottoen med hakket persille.

Kilde: Eva Hauschildt Sørensen

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.