Kategorier

Ratatouille

Tilbehør, Grønt, Fransk – Personer: 6

2 auberginer
2 courgetter
3 store tomater
6 spsk olivenolie
3 store løg
2 store peberfrugter
2 fed hvidløg

Skær auberginerne og cougetterne i tynde skiver. Drys med salt og læg dem i et dørslag med en tung tallerken ovenpå. Lad dem dryppe af. Flå tomaterne ved at skære et hak i skindet og læg dem så i kogende vand et øjeblik. Fjern derefter skindet og hak tomaterne. Pil og hak løgene, rens peberfrugtene og skær dem i skiver, og pil og pres hvidløget. Opvarm olien i en stor, tung gryde, og svits løget til det har fået farve. Tilsæt peberfrugter og hvidløg, derefter auberginer og courgetter og til sidst de hakkede tomater. Når blandingen bobler, lægger man låg på, skruer ned for varmen og lader det simre i ca. 45 min. Kan spises både kold og varm.

Kilde: Stine Hansen, 08 Jul 93

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.