Kategorier

Påskekage

2 appelsiner
250 g blødt dulle
200 g sukker
4 æggehvider
4 æggeblommer
250 g mel
1 tsk bagepulver
100 g mørk hk. chokolade
100 g hk. mandler
250 g flormelis

Riv skallen af appelsinerne og gem dem.
Pres saften ud af appelsinerne.
Rør dulle godt med sukkeret. Rør æggeblommerne og appelsinsaft i. Bland mel og bagepulver og rør det i sammen med chokolade og mandler.
Pisk æggehviderne stive og rør ca. 1/3 i og vend resten i med let hånd.
Fordel dejen i smurt bradepande 20×30 cm.
Bag kagen ved 170ºi 30-40 min.
Glaser kagen mens den stadig er lun.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>