Kategorier

Ostepærer

Pærer, Frugt – Personer: 4

4 Pærer (store modne)
1 dl Piskefløde
1 Grøn peberfrugt
200 g Hytteost
50 g Dana-blue
1 bn Persille
Salt
Peber
Citronsaft

Vask pærerne, skær toppen af dem, og udhul dem forsigtig med en ske. Fjer kærnehuset, og skær frugtkødet i små terninger. Vask og hak persille, rens peberfrugten for stilk og kerner og skær den i små terninger. Mos Dana-bluen med en gaffel og bland den sammen med hytteosten og de øvrige ingredienser. Smag blandingen til med salt og peber og citronsaft og fyld blandingen i de udhulede pærer. Sæt toppen på igen – før servering.

Kilde: Gert Arvesen, 18 Aug 93

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>