Kategorier

Ostefyldt kyllingefilét

4 kyllingefiléter à 90-100 g
4 tandstikkere
1 spsk olivenolie
1 dl reven mozzarellaost

fyld:
4 spsk frisk, hakket basilikum
2 spsk mager kvark (5%)
2 spsk mreven mager stærk ost
1 spsk friskpresset citronsaft
1 fed hvidløg
1 tsk ansjospasta
1/4 tsk friskkværnet sort peber

Sæt ovnen på 225 grader. Smør en plade eller brug bagepapir.
Begynd med fyldet. Bland 3 spsk af basilikummen med resten
af ingredienserne i en lille skål

Skær et vandret snit i hver af kyllingefiléterne og kom
fyldet i. Hold åbningerne sammen med tandstikkere.

Opvarm olien på en teflonpande og
steg kyllingefiléterne til de er gyldne.

Læg kyllingefiléterne på bagepladen.
Drys med mozzarella og resten af basilikummen.
Eftersteg nederst i ovnen ca. 20 min til
kyllingefiléterne er helt gennemstegte.
Dæk med folie hvis de bliver for mørke. Server straks

Serveres med evt. ovenstegte kartoffelbåde eller hasselback-kartofler

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.