Kategorier

Nøddekræmmerhuse

4-6 personer

100 g smør
85 g sukker
75 g mel
3 æggehvider
reven skal af citron
100 g smeltet chokolade
100 g hasselnøddeflager
4 dl piskefløde
500 g kirsebærsauce

Rør smør og sukker blødt. Rør mel og citronskal i. Tilsæt æggehviderne og vend dem i massen. Smør dejen ud i runde cirkler, ca. 10 cm i diameter på bagepapir. Bag dem i ovnen ved ca. 160 C i 5-10 min. til de er gyldne. Kagerne tages af pladen med en paletkniv mens de endnu er varme og formes til kræmmerhuse. Afkøles. Rist nøddeflagerne på en tør pande til de tager lidt farve. Pensl kræmmerhusene med smeltet chokolade og drys straks de afkølede hasselnøddeflager på.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>