Kategorier

Natmadstatar

5-600 g skært fedtfrit okseindelår
1 tsk madagascarpeber (grønne peberkorn)
1½ tsk salt
1 spsk rødvinseddike
1 tsk dijonsennep
2 æggeblommer
1 stænk tabascosauce’

4 spsk kapers
4 spsk hk. løg
ca. 1 dl agurketerninger
100 g hk. champignoner
citronsaft
1 rød peberfrugt i små tern
4 æggeblommer
karse
friskhøvlet peberrod

rugbrød

Skær kødet helt fri for fedt, sener og hinder. Hak det en gang gennem kødmaskinen. Bed evt. slagteren gøre det.
Ælt kødet med alle ingredienserne. Del kødet i fire ensartede portioner og form hver portion til en bøf. Læg dem på fire tallerkener. Læg udenom kapers, løg, agurketern, champignoner dryppet med citronsaft, så de ikke bliver mørke, peberfrugt samt en æggeskal med en rå æggeblomme, på en lille bunke salt. Pynt tataren med peberrod.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.