Kategorier

Nøddekage

8 personer

200 g smør
250 g sukker
50 g korender
4 hele æg
75 g mel
75 g kartoffelmel
½ tsk bagepulver
1 tsk reven skal af 1 citron
100 g hakkede hasselnøddekerne

Glasur:
100 g flormelis, 1 tsk Nescafé og 10 dråber kogende vand røres sammen og hældes over kagen til sidst

Rør smørret blødt. Tilsæt sukkeret, rør det let og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt. Skold korender i kogende vand. Hæld vandet fra og tør korenderne i et stykke køkkenrulle. Bland mel og kartoffelmel, drys 2 spsk heraf over nødderne, der er blandet med korenderne, samt citronskallen. Bland bagepulveret i det resterende med. Rør melet i. Vend til slut fyldet i, korender og nødder. Dejen fyldes i en velsmurt form og bages på den næstnederst rille ved 200° 1 time.

Tilberedningstid: 1 time og 20 min.

Minder om denne opskrift:

Comments are closed.