Kategorier

Mosters chokoladekage

1 stor chokoladekage

125 g mørk chokolade eller 3 spsk cacao med top + 70 g smør
125 g smør/margarine
1½ dl kold stærk kaffe
4 store æg
300 g sukker
200 g mel
2 tsk bagepulver
chokoladecreme

Chokoladen, smøret og kaffen smeltes og blandes. Æggene og sukkeret piskes sammen og der blandes mel og bagepulver i. Nu stilsættes så den allerede lavede chokoladeblanding. Bages i springform ved 180 grader C i 1 time (hold øje med den det sidste stykke tid). Afkøles, skæres igennem og lægges sammen med chokoladecreme, der også smøres udenpå kanter og top.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>