Kategorier

Mandellagkage med nougatcreme

3 æg
125 g sukker
100 g smuttede, hakkede mandler
100 g mel
½ tsk bagepulver
rasp

Fyld:
2½ dl piskefløde
200 g blød nougat
reven chokolade til pynt

Æg og sukker piskes skummende, mandler, mel og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i. Kommes i en smurt raspdrysset springform og bages ca. ¾ time v. 170 grader. Afkøles og flækkes, så der bliver 2 bunde.

Fyld: Nougaten blødgøres (evt. i mikroovn) og røres cremet. Fløden piskes og røres lidt efter lidt i nougaten. Halvdelen af cremen lægges mellem bundene, og resten lægges øverst. Reven chokolade drysses over. Stilles koldt et par timer før serveringen.

Kan fryses.

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>