50 g hakkede valnøddekerner
50 g hakkede usmuttede mandler
75 g hakkede hasselnøddekerner
75 g hakket pommeransskal
50 g hakkede røde cocktailbær
50 g hakkede rosiner
10-20 g kandiseret fintsnittet ingefær
1 tsk stødt kanel
1/4 tsk stødt allehånde
50 g mel
100 g honning
100 g sukker
Pynt:
flormelis
Bland de hakkede dele og vend dem i melet tilsat krydderier. Bring honning og sukker i kog i en lille gryde. Rør den flydende honningmasse i blandingen. Beklæd en folieform 22×28 cm med bagepapir og fyld blandingen deri. Bag kagen på næstnederste rille ved 140 grader i 35-40 minutter. Tag den ud og lad den stå et øjeblik, inden den skæres i skiver. Sigt flormelis over.
Opbevares i en boks med tætsluttende låg på et lunt og tørt sted.
Kilde: Ude og Hjemme, nr 48 1995.