Kategorier

Møller’s kokosmakroner

18 – 20 store kokosmakroner
PRØV DEM, DE ER VANEDANNENDE !

50 g smeltet smør
2 hele æg
160 g sukker
1 pose kokosmel (ca. 200 g)
1 spsk mel

div. lækkert fyld hakket chokolade (Guldbar eller Daim evt. rosiner)
Pisk æg og sukker med elpisker. Smelt smøret og efter det er lidt afkølet blandes det i sukker/æg. Rør kokosmelen i og bland fyldet med melet og tilsæt det til sidst. Sættes på bageplade med spiseske… husk de flyder lidt ud !

Bages ved 200 grader i ca. 8-10 min.

Kilde: Dorte Stenberg Møller / Brita Møller

Minder om denne opskrift:

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>